smile more

вторник, 19 ноември 2013 г.

Социалните мрежи

Здравейте хора !!!
Реших да направя една бърза публикация на тема социалните мрежи, които аз използвам.
Естествено като всеки човек на планетата Земя, аз редовно сърфирам из Facebook, Instagram, Tumblr, YouTube и други Internet пространства. А и в днешно време, когато телефоните са с Wi-Fi и мобилен интернет е още по - лесно.
Някои хора го намират за загуба на време, други като мен за убиване на свободното време, чат с приятели, а трети просто, за да не бъдат "аутсайдери" или по - различни от останалите. Лично аз смятам социалните мрежи за едно добро решение на скучните дни в училище, на работа, у дома. В Facebook например мога да комуникирам с всеки и по всяко време на денонощието, което ме улеснява адски много. В Instagram пък попадам на доста интересни кадри от живота на другите хора, свързани те с храна, козметика, начин на живот и забавление. Tumblr е мястото където проявявам себе си в цялата си светлина ! :D Нещата, които reblog - вам показват какви същност и характер имам. Всеки човек има собствен вкус, който може да покаже чрез профила си в Tumblr. За мен YouTube е свещено място !!! Мога да гледам клипове с часове и да не ми омръзне. В момента съм маниак на тема Коледна украса и идеи за коледни подаръци. Вече съм в предпразнично настроение. :D :D :D
Това бяха нещата, които исках да ви споделя. Не е кой знае какво, но имах нуждата да ви го кажа, за да ме опознаете по - добре.
Може да ме добавите или последвате в:
https://www.facebook.com/joanna.dimitrowa
http://enjoylifebeyou.tumblr.com/
https://twitter.com/followers
http://instagram.com/yoniich


Няма коментари:

Публикуване на коментар