smile more

четвъртък, 28 август 2014 г.

TAG:Would you rather - Beauty edition\Какво би предпочел

Добър вечер, приятели!!! ♥
Случайно попаднах на един ТАГ и реших да го направя. Няма да тагвам хора, а който види тази публикация и въпросите му се сторят интересни нека го направи. :) Въпросите са на английски, но аз няма да ги превеждам, а направо ще отговарям (надявам се това да не е проблем). И нека да започваме! :P
QUESTIONS:
1.) Would you rather lose all of your mascaras, eyeliners, lipsticks, and lipglosses or lose all of your palettes and eyeshadows?
2.) Would you rather chop off all your hair or never be able to cut it again?
3.) Would you rather have a coral cheek or a pink cheek?
4.) If you had $1000 to spend, would you rather buy clothes or makeup?
5.) Would you rather apply lipstick as eyeliner, or eyeliner as lipstick?
6.) Would you rather only shop at MAC or Sephora?
7.) Would you rather only use one eyeshadow color or one lip color for the rest of your life?
8.) Would you rather wear winter clothes in summer or summer clothes in winter?
9.) Would you rather have dark nails or bright nails all year round?
10.) Would you rather give up your favorite lip product or your favorite eye product?
11.) Would you rather only be able to wear your hair in a ponytail or a messy bun?
12.) Would your rather never be able to paint your nails again or never use lipgloss?
13.) Would you rather shave your eyebrows and have none at all or sharpie them in everyday?
14.) Would you rather live without makeup or nail polish?


1. Изобщо не се замислих какъв отговор да дам. Тъй като аз не съм най - големият фен на сенките(не използвам сенки) със сигурност бих се отказала от тях. Не мога да живея без поне един балсам за устни, защото моите са ужасно сухи и се напукват много лесно. Относно спиралите...мога да продължа живота си без тях, но предпочитам да са си при мен, защото страшно много харесвам как изглеждат миглите ми след нанасянето на спирала (повторения everywhere :дд). 

2. Хмм...аз много харесвам косата си, но понякога ме изкарва извън релси. Трудно се поддържа дълга коса. Трудно се сресва, заплита се доста (при мен дори в ластиците)...а моят най-голям проблем е правенето на перфектния messy bun. Понякога се стига до 10 разваляния на кока...а понякога и до сълзи...;дддд Не е лесно! Бих предпочела да си отрежа косата. 
3. Не точно розова, но да предпочитам розовото. Особено през зимата розовото придава доста топъл и сладък вид на лицето. 
4. Не бих похарчила 1000 долара или лева(едно и също) само за козметика и гримове. Избирам да си купя дрехи...определено тениски,дънки и кецове. :) 
(ето нещо, което бих си купила) 
5. Може би червило като очна линия...тук вече не знам. ;д Не съм фенка нито на едното, нито на другото. 
6. Sephora - без да се замисля. 
7. Един и същи цвят сенки със сигурност. Както казах по-нагоре - не използвам сенки. А от друга страна..не използвам и много различни цветове червила. Залагам на телесните и доближаващи се до естествения цвят на устните ми. 
8. Без проблем си нося някои летни дрехи и през зимата...значи избирам зимни дрехи през лятото, защото имам любими жилетки, които искам да облека с някой тоалет, но навън е 30 градуса...или пък някой по-дебел чифт дънки.
9. Тъмните цветове определено ми отиват повече от светлите. Черно, тъмно червено, тъмно синьо - всички тези цветове са ми любими. 
10. В момента любимият ми продукт за устни е балсамът на Himalaya и червилото на Seventeen(което всъщност е единственото, което използвам)...от които не бих се отказала. So..отговорът ми е любимият продукт за очи,а аз май нямам такъв. ;д 
11. Опашка на 100 %. Понякога нямам времето и нервите да се занимавам с направата на перфектния за мен кок. А  и всички ми казват, че опашката ми стои по-добре. :) 
12. Не използвам много гланцове за устни, затова избирам тях. А и не харесвам много ноктите си без лак, въпреки че не е много добре за тях постоянно да са лакирани, но им давам по 2-3 дена почивка. ;д
13. НИКОГА не бих си обръснала веждите. Това е рамката на лицето ми...:( ;д 
14. Когато нося грим се чувствам по-сигурна в себе си, а и по-красива. Може би ще успея да се справя с безцветните нокти. *хахахаха*

Надявам се да ви е било интересно. И ще очаквам вашите отговори на тези 14 интересни въпроса. Приятна вечер и лека нощ! ♥♥♥

Няма коментари:

Публикуване на коментар